Schrijf ons, of stuur een WhatsApp!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Levering

Levering vindt plaats op een overeen gekomen locatie en tijdstip. De transportkosten zijn berekend in de prijsindicatie van de huurofferte.

Eventuele parkeerkosten zijn voor rekening van de huurder tenzij anders overeengekomen.

Strand of moeilijke locaties kan een toeslag hebben.

 

Installatie/plaatsing op locatie

Uiteraard verzorgen wij, de installatie en plaatsing van de Wenspaal. Hiervoor zijn geen extra kosten verschuldigd. De Wenspaal heeft stroom nodig voor het mooiste resultaat. Plaatsing binnen 2 meter van een wandcontactdoos is gewenst. In overleg kan er een verlengsnoer worden meegeleverd.

De Photobooth komt altijd met begeleiding deze verzorgd de op- en afbouw en is de host van de Photobooth tijdens jullie evenement.

 

Aansprakelijkheid

De huurder is verantwoordelijk voor de apparatuur vanaf het moment van levering tot het moment van ophalen door Wenspaal-Photobooth Westland.

De huurder is verplicht om voor de goederen te zorgen alsof deze hem eigen zijn, deze slechts in overeenstemming met de bestemming te gebruiken en deze bij het einde van de periode aan Wenspaal-Photobooth Westland terug te geven.

  

Annulering

Geen probleem, komt er wat tussen dan komen wij er wel uit!

 

Portret recht

De Huurder dient er van verzekert te zijn dat de foto's en of video filmpjes die gemaakt worden via een van onze systemen het portretrecht niet schaden. En dat de persoon die gefotografeerd en of opgenomen wordt op de hoogte is en toestemming heeft gegeven met het doel van deze opnames.

 

Procedure bij storingen

Eventuele storingen aan de apparatuur dienen direct gemeld te worden. Klachten achteraf worden niet in behandeling genomen. Telefoonnummer Wenspaal-Photobooth Westland: +31 (0) 6 288 38 722 .

 

Betalingsvoorwaarden

Betaling dient te geschieden binnen 7 dagen na factuurdatum indien niet anders schriftelijk is afgesproken.