Eigen ideeën op maat gemaakt of leuke creaties voor thuis of als (huwelijks) cadeau vind je bij Divers4All


Hoppe

De locatie van Hoppe in Schiedam is een prachtig decor om in te trouwen. Het is een stijlvol historisch pand - een voormalige jeneverstokerij - aan de rand van het stadscentrum, met volop gratis parkeergelegenheid. Onze locatie is één van de mooiste trouwlocaties in Schiedam. Het is een sfeervol gebouw met drie schakelbare ruimten. Deze kunnen plaats bieden aan gezelschappen tussen de 20 en 275 personen. We bieden verschillende arrangementen die trouwen bij ons in Schiedam tot een prachtig feest maken. Ons team is zeer ervaren en weet de meest uiteenlopende evenementen tot in de puntjes te verzorgen. Zo kunt u in ons historische pand in Schiedam voor nog veel meer soorten feesten en partijen terecht dan enkel om te trouwen, bijvoorbeeld voor een personeelsfeest.

www.hoppe-schiedam.nl


Toptrouwlocatie Viersprong in 's-Gravenzande.

 Viersprong is een modern en warm ingerichte locatie met een à la carte restaurant, diverse bars en lounges en een royale accommodatie voor zakelijke en feestelijke aangelegenheden.

De mogelijkheden zijn onbeperkt.  Een intiem diner, een strak geregisseerd zakelijk event, een bruisende party, een summer wedding in de loungegarden of gewoon gezellig een borrel op één van de zonnige terrassen.

www.viersprong.nl 

Video van Viersprong: Klik!