Eigen ideeën op maat gemaakt of leuke creaties voor thuis of als (huwelijks) kado vind je bij Divers4All


Gelegen aan de oever van de Zweth biedt de Bonte Haas en de Zus van de Haas u een sfeervolle locatie in gemoedelijke ambiance. Met een combinatie van fietsers, langsvarende boten, de groene polder en kassen is het de ideale locatie voor uw bijeenkomst.

De ruimte en ons vernieuwde interieur zijn speciaal gemaakt voor grote groepen, vergaderingen, feestjes, bruiloften, borrels met een minimum van 30 en een maximum van 140. De ruimte staat geheel tot uw beschikking en is gesloten voor passanten tijdens de afgesproken tijd.  www.bontehaas.com 


Feestje? Bruiloft? Eerst even naar ’t Feesthuis!

Hier vind je namelijk alles om van je feest een succes te maken!

't Feesthuis heeft een enorm assortiment aan feestartikelen, cadeauartikelen, verkleedartikelen en schmink.

Daarbovenop maakt 't Feesthuis gave ballondecoraties en hebben zij o.a. themakleding, blikvangers, attracties en diverse effectmachines. www.feesthuis.nl 


Toptrouwlocatie Viersprong in 's-Gravenzande.

 Viersprong is een modern en warm ingerichte locatie met een à la carte restaurant, diverse bars en lounges en een royale accommodatie voor zakelijke en feestelijke aangelegenheden.

De mogelijkheden zijn onbeperkt.  Een intiem diner, een strak geregisseerd zakelijk event, een bruisende party, een summer wedding in de loungegarden of gewoon gezellig een borrel op één van de zonnige terrassen.

www.viersprong.nl 

Video van Viersprong: Klik!